Kanada Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: "Özel Çocukların Özel Okulu" olarak önce İlimizde, sonra bölgemizde ve nihayet dünyada bilinen bir kurum olmak için "Özel Eğitim Her Yerde Eğitim" sloganıyla sosyal bütünleşmeyi sağlayan bir eğitim modeli olmaktır.

Misyon: Teknolojik gelişmenin getirdiği hızlı değişimi takip edebilecek, değişime yön verebilecek, Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, bilgiyi öğrenme yollarını keşfeden, kendini tanıyan ve ifade edebilen, başkalarına saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, duyarlı, doğayı tanıyan ve doğayı koruyan, kendi sağlığına ve bedenine gereken önemi veren, kendisi ile barışık, öz saygısı gelişmiş, kendini geliştirme isteğiyle dolu, toplumsal sorumluluk bilincine sahip bireyler yetiştirmektir. Çağın koşullarına cevap verebilen ve özel gereksinimli bireylerin yetenekleri ölçüsünde en üst düzeyde özgüveni ve sosyal bütünleşmeyi sağlayan bir eğitim modeli olmaktır. Eğitimde öncelikle zihinsel ya da bedensel durumu nedeniyle özel eğitime gereksinim duyan çocukların saygınlık içinde eğitim ve öğretim görmelerini sağlayan, özgüvenlerini geliştiren ve toplumsal yaşama etkin katılmalarını destekleyen aktivitelerle uyumlu ve mutlu bir hayat sürdürmelerine olanak sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 9:00-14:30
Isınma: DOGALGAZ
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİLER İÇİN ÜCRETSİZ SERVİS VAR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: COVİD-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA DEĞİŞİKLİKLER GÖRÜLEBİLİR. OKULA ULAŞARAK BİLGİLERİ TEYİT EDİNİZ.

Telefon - 0264 281 23 63

WEB - https://kanadaozelegitim.meb.k12.tr